Schaatsen op Museumplein – 3 feb 2020

Bij winter hoort natuurlijk schaatsen

Schaatsen op Museumplein
Ice Amsterdam

Yeah de ijzers mogen alweer uit het vet gehaald worden. In de winter moet en zal er natuurlijk geschaatst worden. Laten we eerlijk zijn schaatsen op Museumplein hoort gewoon een beetje bij winter in Amsterdam.

Klik hier om alvast je tickets te scoren.

Vanaf 16 november tot 3 februari 2020 kun je schaatsen op het Museumplein in Amsterdam. Maar Ice*Amsterdam is meer dan alleen een schaatsbaan, of zoals ze het zelfs noemen: ‘de mooiste ijsbeleving van Nederland.’ Zie het als een ontmoetingsplek waar je samen met je vrienden en familie lekker kunt genieten. Laten wij wel wezen, daarnaast is het natuurlijk de perfecte setting om beeldige winterse foto’s te maken. Zo met het Rijksmuseum op de achtergrond, terwijl je onder de replica van de Magere Brug doorschaatst. Met ruim 150.000 bezoekers is dit de drukst bezochtste buitenschaatsbaan van Amsterdam.

Ben jij een echte schaatsfan? Klik dan hier voor het overzicht van de fijnste plekken om te schaatsen in Amsterdam.

Ook voor de mensen die liever langs de zijlijn staan – including moi – is een bezoekje aan de schaatsbaan op het Museumplein leuk. Naast schaatsen valt er namelijk genoeg te beleven. Wat dacht je van cultuur snuiven, borrelen, winkelen of juist heerlijk relaxen. In Brasserie Winters kun je, uitkijkend op de winterse activiteiten, genieten van simpel eten zoals hamburgers, smeltende kazen een broodjes. Daarnaast is er tijdens de kerstperiode een knusse kerstmarkt te vinden. Bij de talloze winterse kraampjes kun je vast nog wat leuke kerstcadeaus kopen.

Good to know: de schaatsbaan is zelfs met kerst en oud en nieuw open.

Als je hier blij van wordt, dan wil je deze hotspots en events in Amsterdam vast ook bekijken.

Open: Zondag t/m donderdag: 10:00 – 21:00 uur
Vrijdag en zaterdag: 10:00 – 22:00 uur
Kijk op de site voor speciale openingstijden
Locatie: Museumplein
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*