Skalar – 5 feb 2020

Amsterdam verlicht door prachtige kunstwerken

SKALAR

Skalar

Sensationele Berlijnse licht- en kunstinstallatie Skalar komt naar de Gashouder in januari 2020! Dit is de eerste keer dat er een tentoonstelling van dit formaat te bewonderen is in Amsterdam. De audiovisuele bewegende kunstinstallatie is een creatie van lichtkunstenaar Christopher Bauder en muzikant Kanding Ray. In Berlijn (2018) trok, na de succesvolle première, het spektakel duizenden bezoekers. En nu kun je dat spektakel gewoon in onze Gashouder aanschouwen. De expositie is een samenwerking tussen Westergas, de Berlijnse ontwerp- en kunststudio WHITEvoid en Amsterdamse dance promotors Audio Obscura.

De tentoonstelling is dagelijks geopend van 13.00 – 21.00 en don t/m zat zelf tot 23.00 u. Extra fijn is dat je als bezoekers vrij bent om zo lang te blijven als je wilt. De installaties blijven namelijk eindeloos doorlopen. Hoe jij Skalar ervaart is aan jou. Sommige mensen gaan op de grond liggen, andere kijken bedachtzaam en weer andere dansen er vrij op.

Reflections on light and sound

Als hoogtepunt zullen Christopher Bauder en Kanding Ray tijdens twee weekenden exclusieve SKALAR live performances geven. De live shows zijn een uitgebreide en geïntensiveerde versie van de cyclus, die de bezoekers tijdens de tentoonstelling ervaren, waarbij de artiesten gechoreografeerd licht en elektronische muziek in real-time tot leven brengen.

Klik hier voor nog veel meer interessante events en hotspots in Amsterdam. 

Live performances

Vrijdag 17 januari 21.00
Zaterdag 18 januari 21.00
Vrijdag 24 januari 21.00
Zaterdag 25 januari 21.00
Zondag 26 januari (Matinee) 12.30

Wanneer: 10 jan t/m 5 februari 2020
Hoeveel: ga uit van € 15,- voor een normaal ticket
Waar: Gashouder
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*