Søstrene Grene

Sostrene Grene

Søstrene Grene is een fanatische concept store die je vindt op de Nieuwendijk, net voor de Dam. Het is de perfecte mix tussen Ikea, Zara Home en Dille & Kamille. Dus de prijs van Ikea maar de looks van Zara Home, met een vleugje Dille en Kamille, zoals je eigen thee scheppen en veel heerlijke kruiden. Daarnaast wisselt het aanbod razendsnel, de kans dat al je vriendinnen ineens dezelfde prachtige vaas hebben is hierdoor bijzonder klein.

Het is een Scandinavisch merk, wat inhoudt dat alle producten prachtig zijn in hun eenvoud. Het assortiment is werkelijk fantastisch! De focus ligt vooral op producten om je huis net iets mooier te maken zoals vazen, kussens, spiegels, servies, bijzettafeltjes etc.
Daarnaast vind je er ook andere producten zoals heerlijke freubelproducten (prachtige wol, verf en kwasten) maar ook alles wat je voor je studie/kantoor nodig hebt, nou ja wie heeft er nou ècht een gouden puntenslijper nodig? Voor 52 cent kan je hem moeilijk laten liggen. Kortom de prijzen zijn laag, zo laag dat je waarschijnlijk met meer naar buiten loopt dan de bedoeling was. Het heeft geen webshop dus je zult echt langs de winkel moeten.

Klik hier voor een beter beeld van de collectie.

Locatie: Nieuwendijk 219
Open:
zo – ma 12.00 – 18.00 u
di – wo 10.00 – 18.00 u
do – vr 10.00 – 20.00 u
za 12.00 – 18.00 u
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*