Studio Drift Stedelijk – 26 aug 2018

Studio Drift Stedelijk

Het werk van Studio Drift is voor het eerst in een museum te zien en dan meteen in niet een van de minste musea: Het Stedelijk. Als je al iets van het werk op Instagram voorbij hebt zien komen weet je dat dit een hele bijzondere expositie is, die zeker Het Stedelijk waard is. Het Nederlandse kunstduo zette zichzelf vorig jaar op de kaart in de internationale kunstwereld met hun zwevende blok beton.

Het werk van Studio Drift maakt gebruik van de allernieuwste technologie om prachtig fragiele, haast poëtische werken neer te zetten. Een enorm bouwwerk met allemaal lichtgevende replica’s van paardenbloemen geeft dit wat mij betreft perfect weer. Ik zal niet te veel verklappen want deze expositie moet je gewoon zien, misschien zelfs wel twee keer.

Tip van Marlies: Ga onder de bewegende lampen (die op rokken lijken) liggen. Dat maakt de ervaring echt veel leuker!

Stedelijk Studio Drift

Waarom moet je hierheen?

Het werk van Studio Drift is net even ander werk dan het gebruikelijke schilder-, beeldhouwwerk of fotografie. Deze tentoonstelling zorgde ervoor dat ik weer even de onbevangenheid van een klein kind had. Want hoe laten ze toch dat blok beton zweven?!

Wanneer: t/m 26 aug 2018
Open: ma – zo 10.00 u – 18.00 u (vrijdag tot 22.00 u)
Waar: Stedelijk, Museumplein 10
Hoeveel: Volwassenen € 15
, Studenten (tot 30 jaar), CJP € 7,50
 Kinderen en jongeren t/m 18 jaar gratis
 Museumkaart gratis
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*