Terras in Amsterdam

terras in amsterdam

In de zomer is er niks fijners dan lekker hangen op een terras in Amsterdam terwijl je geniet van de (ondergaande) zon met een koud drankje in de hand. Amsterdam heeft natuurlijk ontelbaar veel terrassen, waar het prima vertoeven is. Maar bij welk terras in Amsterdam vind je de perfecte combo tussen fijne drankjes, lekker snacks, een fijne vibe en de perfecte ratio tussen zon en schaduw?

Natuurlijk zou ik hier gemakkelijk bekende plekken als Hannekes Boom, De Waterkant en Brandstof kunnen tippen. Begrijp mij niet verkeerd, dit zijn heerlijke plekken. Zo heerlijk dat ze al lang bekend zijn bij menig Amsterdammer. Daarom vind je hier die onontdekte parels zodat jij lekker rustig kunt genieten van de zomer in Amsterdam.

1. Wester Wijnfabriek

Naast de heerlijke wijnen die ze schenken is een ander groot pluspunt de locatie. Je vindt de Wester Wijnfabriek namelijk op het Westergasterrein. Zeg maar ter hoogte van Pacific. Kortom je zit hier tot in de late uurtjes nog in de zon. Daarnaast kijk je uit op het Westerpark, al met al een fijne plek dus om even tot rust te komen, met een goed glas wijn en een lekker hapje. Psssst bestel vooral ook een borrelplankje, het eten is hier namelijk ook erg goed!
Wester Wijnfabriek Pazzanistraat 10 Amsterdam

2. Lion Noir

Dé verrassing van hartje centrum: het prachtige en mega grote terras van Lion Noir. Hier is het werkelijk heerlijk vertoeven, van de fijne mensen die er werken, de gezellige ambiance tot de fantastisch drankjes en hapjes. Hier ga je punten mee scoren!
Lion Noir Reguliersdwarsstraat 28 Amsterdam

3. Pllek

Misschien niet de meest voor de hand liggende plek maar daarom des te leuker. Pak vanaf het Centraal de pont naar de NDSM-werf en ontsnap aan de drukte van de stad. Plof neer in het zand en geniet van de chille vibe en uiteraard het uitzicht met een verkoelend drankje en heerlijk hapje.
Pllek T.T. Neveritaweg 59 Amsterdam

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*