The Maker Store

The Maker store

The Maker Store is een topplek in Amsterdam voor unieke en authentieke producten van eigen bodem. Zie het als een platform waar opkomende lokale makers, naast gevestigde merken uit Amsterdam, hun producten verkopen. Daarnaast biedt dit hen ook de mogelijkheid om hun publiek beter te leren kennen en natuurlijk hun verhaal te vertellen.

In de winkel in Amsterdam liggen op dit moment meer dan 90 unieke merken, van lichaamsverzorging en kleding & accessoires tot kunst & drukwerk, eten & drinken en woonaccessoires.

Doel van The Maker Store

Het doel van de winkel is om mensen bijeen te brengen die met een kritische blik naar massaproductie kijken, en daarnaast de voorkeur geven aan eerlijke en duurzame producten. Het probleem is vaak dat mensen er niet over na denken. Zou jij bijvoorbeeld liever een ring dragen van slechte kwaliteit, geproduceerd aan de andere kant van de wereld, waar honderdduizend andere mensen ook mee rondlopen? Of draag je liever een prachtige ring die vormgegeven en met aandacht geproduceerd is in Amsterdam?

Als je The Maker Store interessant vindt, dan wil je wellicht een bezoekje brengen aan The Maker Market. Klik hier voor meer informatie. 

Open: ma van 12:00 – 17:00 u di t/m vr van 12:00 – 19:00 u za van 11:00 – 19:00 u en zondag van 11:00 – 18:00 u
Waar: Hannie Dankbaarpassage, De Hallen
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*