Things I Like Things I Love Stock sale 20 feb – 5 ma 2020

Hier koop je prachtige vintage, tweedehands en nieuwe producten

Things I Like Things I Love

Ook Things I Like Things I Love moet af en toe haar kast opruimen. En dat is fijn want dan kun jij je kast weer aanvullen met top items. Tijdens de Things I Like Things I Love Stock Sale koop je allemaal top items voor 5 tot 30 euro.

Bij Things I Like Things I Love koop je prachtige vintage- tweedehands- en ook steeds meer nieuwe producten. Wat ooit begon met hele fijne vintage kleding en interieurartikelen is anno nu uitgegroeid tot een vijf succesvolle concept stores in Amsterdam en een in Utrecht.

Alle Things I Like Things I Love  stock sale items zijn met zorg en liefde uitgezocht en/of geproduceerd.

Het begin

Het begon allemaal in het begin van 2012, toen Petra Verwaal & Sanne Overmaat hun eerste Pop-up event organiseerden in de Bloemenbar Amsterdam. Ze hielden ervan om allerlei tweedehands winkels langs te gaan op zoek naar schatten. Als grap suggereerden hun vrienden dat ze een kleine pop-up event moesten organiseren om deze geweldige stukken aan hen te verkopen. Ze maakten een Facebook-evenement (nee, geen privé) en al snel stonden er heel veel mensen op aanwezig, ze hadden nooit verwacht dat het daadwerkelijk zo druk en succesvol zou zijn.

Als je van winkelen houdt, dan kun je deze adresjes vast ook wel waarderen.

Waar: Gasthuismolensteeg 10
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*