Things I Like Things I Love

Hier koop je prachtige vintage, tweedehands en nieuwe producten

Things I Like Things I Love

Bij Things I Like Things I Love koop je prachtige vintage- tweedehands- en ook steeds meer nieuwe producten. Wat ooit begon met hele fijne vintage kleding en interieurartikelen is anno nu uitgegroeid tot een vijf succesvolle concept stores in Amsterdam en een in Utrecht.

Alle items zijn met zorg en liefde uitgezocht en/of geproduceerd.

Het begin

Het begon allemaal in het begin van 2012, toen Petra Verwaal & Sanne Overmaat hun eerste Pop-up event organiseerden in de Bloemenbar Amsterdam. Ze hielden ervan om allerlei tweedehands winkels langs te gaan op zoek naar schatten. Als grap suggereerden hun vrienden dat ze een kleine pop-up event moesten organiseren om deze geweldige stukken aan hen te verkopen. Ze maakten een Facebook-evenement (nee, geen privé) en al snel stonden er heel veel mensen op aanwezig, ze hadden nooit verwacht dat het daadwerkelijk zo druk en succesvol zou zijn. Kort daarna was het tweede pop-up event een feit.

De volgende stap was een online winkel, maar om dit te bereiken hadden ze een plek nodig om alle items op te slaan. Ze kwamen in contact met een makelaar die de perfecte plek had aan de Jan Evertsenstraat 106, Amsterdam. Het enige was dat dit niet alleen een opslagplaats was, maar ook een winkel. Het moet dus minstens 3 middagen per week geopend zijn. En zo is de eerste concept store van Things I Like Things I Love eigenlijk per ongelijk geboren. Wat begonnen is met alleen tweedehands artikelen, is in de loop van de tijd uitgebreid tot volledige concept store. Anno nu is Things I Like Things I Love uitgegroeid tot een eigen merk met meerdere conceptstores, verkooppunten en een online winkel.

Als je van winkelen houdt, dan kun je deze adresjes vast ook wel waarderen.

Waar: Jan Evertsenstraat, en Ceintuurbaan, Haarlemmerdijk, Javastraat, Eerste Constantijn Huygensstraat
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*