Tip en event in Amsterdam

Schatzoekers Amsterdam is altijd op zoek naar tips over leuke events, feestjes, markten, winkels en exposities in Amsterdam. Stuur je tip via het onderstaande contactformulier, dan kijk ik of het genoeg bij Schatzoekers Amsterdam past om op te nemen.

Samenwerking

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een samenwerking met Schatzoekers Amsterdam.

Schatzoekers Amsterdam bereikt maandelijks vele duizenden unieke bezoekers met circa en heeft veel volgers op social media. De meest recente cijfers krijg je als je de mediakit opvraagt.

Om de content voor de lezers uniek en spannend te houden is een samenwerking met Schatzoekers Amsterdam maatwerk. Mogelijkheden voor samenwerking zijn het plaatsen van advertenties op verschillende locaties, redactionele aandacht voor restaurants, exposities, shops en uiteraard events. Daarnaast is het mogelijk om op Schatzoekers Amsterdam een extra uitgebreid artikel op te nemen. Voor alle mogelijkheden kan je contact opnemen met Marlies van Heusden via het onderstaande contactformulier. Heb je zelf al ideeën? Laat het vooral weten, ik denk graag mee.

Houd er rekening mee dat niet alle (kleine) events en spots bij Schatzoekers Amsterdam passen. Daarnaast is het goed om te weten dat alle recensies oprecht zijn.

Tips ontvangen Schatzoekers Amsterdam?

Wil jij de leukste events en spots in Amsterdam ontvangen van Schatzoekers Amsterdam? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang elke donderdag de crème de la crème van events en spots. Volg Schatzoekers Amsterdam daarnaast op social media via Instagram of Facebook om niks te hoeven missen.

    Je naam (verplicht)

    Je email (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht