Tony’s Chocolonely winkel

Tony's Chocolonely winkel

De Tony’s Chocolonely winkel vind je naast het kantoor van Tony’s Chocolonely op het Westergasterrein. Het is de missie van Tony’s Chocolonely om samen chocolade 100% slaaf vrij te maken. Tony’s kiest er bewust voor om te werken in Ghana en Ivoorkust. Daar zijn de problemen ‘t grootst en dus willen zij dáár impact maken.

“Hoe kan je nou beter je verhaal en je chocolade delen, dan iedereen gewoon bij je thuis uit te nodigen?’ aldus de mensen van Tony’s Chocolonely.

Het voelt een beetje als een mini brandstore (met de nadruk op mini want groot is het niet). De eyecatcher van de winkel is toch wel de mega ‘chocolademaat’ op de muur. Dat is handig want dan kan je meteen zien welke reep het populairste is. Naast dat je er alle chocoladerepen kan kopen, mag er natuurlijk ook geproefd worden. Overal staan schaaltjes met stukjes chocolade. Naast chocolade vind je er verschillende andere artikelen zoals een babyrompertje of een kekke canvas tas.

Als je hier blij van wordt, dan wil je deze hotspots en events in Amsterdam vast ook bekijken.

Waar: Polonceaukade 20
Open: maandag van 13.00 tot 18.00 en van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00. In de weekenden en tijdens de lunch gesloten.
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*