Tour d’Amour 20 juni 2019

Tour d'Amour

Ook dit jaar kun je weer de liefde vieren tijdens de Tour D’Amour. Zet je liefje, sportmaatje, oudtante, kind of collega op je bagagedrager en fiets een heerlijk parcours door het Vondelpark. Stop onderweg bij een van de pitstops en haal je fiets door de wasstraat, ga op de foto, of kom bij met een ijsje of een drankje.

Mocht je het nog niet door hebben. Bij Tour d’Amour is iedereen een winnaar.

Kortom het gaat er niet om hoe hard je fietst maar dat je samen gaat voor één doel. Namelijk geld ophalen om kinderen met hiv in Oeganda een gezonde toekomst te geven.

Meedoen kost slechts 7,50 euro p.p. (dus 15 euro per fietsduo). Maar dan maak je wel deel uit van het Tour d’Amour peloton, krijg je een goodiebag, heb je toegang tot alle pitstops en tot de feestelijke afsluiting in het Vondelpark Openluchttheater!

Waarom moet je hierheen?

Voor slechts 15 euro per duo draag je op een unieke manier bij aan de aidsbestrijding. Daarnaast heb je ook nog eens een hele gezellige tijd in het Vondelpark. En vertrek je met een goodiebag, een win-win-win situatie dus.

Hier doe je het allemaal voor

De helft van de baby’s met hiv die geen behandeling krijgt wordt niet ouder dan twee jaar. Aidsfonds traint in Oeganda lokale hulpverleners, zodat zij kinderen en zwangere vrouwen kunnen testen op hiv. Kinderen en aankomende moeders die hiv blijken te hebben, worden gekoppeld aan een kliniek in de buurt. Hierdoor kunnen ze de medicijnen en zorg krijgen die ze nodig hebben.

Wanneer: donderdag 20 juni vanaf 17.00 uur. Er wordt gestart vanaf 18.00 uur.
Hoeveel: 7,50 p.p. dus 15 euro per fietsduo om mee te doen.
Waar: Openluchttheater in het Vondelpark in Amsterdam
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*