Unseen Festival 20 – 22 sept 2019

Een festival voor fotografieliefhebbers

Unseen

Fotografieliefhebbers zijn in het weekend van 20 – 22 september massaal vertegenwoordigd in de Westergasfabriek. Tijdens dit weekend vindt namelijk het Unseen Festival plaats. 53 galeries werken mee aan het festival en tonen tijdens het weekend veelal nieuw werk – vandaar ook de naam – van de talenten die zij in huis hebben. Bij elkaar tonen zo’n 300 fotografen via hun lens een kijkje op de wereld.

Unseen toont het liefste de kunstenaars als onderzoekers, alleen de allernieuwste en avant-gardistische kunstfotografen komen door de selectie. Tijdens Unseen Festival kijk je veelal naar de werken van de rebellen uit de kunstfotografie.

Unseen

Unseen is hét toonaangevende internationale platform voor hedendaagse fotografie. Door exclusief te focussen op al wat nieuw is in de wereld van de fotografie, versterkt Unseen de carrières van grensverleggende kunstenaars. Unseen biedt een platform aan zowel opkomende als gevestigde talenten, en deelt de verhalen van ‘s werelds meest interessante kunstenaars – de ‘change-makers’ van morgen.

Waarom moet je hier heen?

Fotografie is erg geliefd en door media zoals Instagram een mega toegankelijke kunstvorm. Iedereen is tegenwoordig influencer. Dit heeft er helaas ook voor gezorgd dat velen elkaars ‘kunstje’ afkijken, waardoor uiteindelijk iedereen hetzelfde doet. Ik zeg laten we de ‘change-makers’ eren en niet de meelopers!

Klik hier voor het programmaoverzicht.

Datum: vrijdag 20 t/m zondag 22 september 2019
vrijdag: 11.30 – 21.00 / zaterdag: 11.30 – 20.00 / zondag: 11.30 – 17.00
Prijs: € 22,50 voor een dagticket
Locatie: Westergasfabriek
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*