Vegan Food Festival GECANCELD 2019

Vegan Food Festival

27 en 28 juli is het weer tijd voor het Vegan Food Festival. Vegan Food Festival pakt het gelukkig net even iets anders aan dan de rits foodtrucks die we inmiddels allemaal wel kennen. Dit festival promoot en highlight namelijk vegan restaurants. En dat is handig voor alle niet fulltime vegans, including moi. Zo kun je namelijk outside-the-vegan-box’ proeven en weet je meteen de goede vegan schatten in Amsterdam te vinden.

Daarnaast gaat het  Festival ook de diepte in met het programma. Naast live muziek, sport en spel kun je ook aanschuiven tijdens workshops, documentaires en talks.

Minder afval

Het festival zet zich ook in voor minder afval. Aan de bar werken zij daarom met een speciaal recycleprogramma waar je eenmalig een beker aanschaft die je vervolgens gedurende het hele event kan hergebruiken en daarna als souvenir mee naar huis neemt. Als andere optie is jouw eigen meegenomen glas ook welkom aan de bar. Hoe leuk is dat?!

Zelf deelnemen?

Dat kan. Je kunt als vrijwilliger aan de slag (join@veganfoodfestivals.nl) of je kunt deelnemen aan de programmering door te mailen naar soraya@veganfoodfestivals.nl.

Klink hier voor nog veel meer leuke food festivals.

Waar: Flevopark, Amsterdam
Wanneer: zaterdag 27 juli – zondag 28 juli 2019 van 12:00 – 23:00 u.
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*