Volkshotel

Volkshotel

Het Volkshotel bestaat natuurlijk al een tijdje, en gelukkig maar want het blijft een heerlijke plek in Amsterdam met vele verschillende functies. Zoals ze het zelf zeggen: “Het volkshotel is een plek voor alleenstaande moeders. Maar ook voor makelaars en punk rockers. Voor dandy’s en dichters. Afwassers en onderwaterlassers. Voor biologen, arbeiders, nachtvlinders en kunstenaars, kortom voor iedereen.”
Naast dat het een prachtig hotel is met vele verschillende kamers, die allemaal op een ontzettend creatieve manier zijn ingericht, is het ook voor locals fijn vertoeven bij het Volkshotel.

Zo vind je er in de kelder de cocktailbar Doka, op donderdag geopend van 23.00 – 04.00 u op vrijdag en zaterdag is hij zelfs van 23.00 – 07.00 u geopend.

 
 
 
 

Op de begane grond kan je in het café lekker wegzakken in stoelen en banken, om koffie te nippen of muntthee te blazen. Daarnaast is de Werkplaats de perfecte plek voor ZZP’ers. Er staan namelijk lange tafels met genoeg stopcontacten klaar om jou de perfecte werkplek te bieden. Daarnaast vind je op de begane grond meerdere verschillende meeting rooms die je kan huren als je een bespreking hebt.
 

Vergeet vooral Canvas niet en de badplaats sessies op het dak (normaal gesproken alleen toegankelijk voor hotelgasten), op de eerste zondag van de maand open voor publiek. Lees hier meer over Badplaats sessies.
Bij Canvas kan je de gehele dag (van 07.00 – 01.00 u) terecht in het restaurant voor een heerlijke lunch en/of diner. Klik hier voor een impressie van de kaart. Daarnaast is het in de zomermaanden heerlijk vertoeven op het prachtige dakterras.
Op vrijdag en zaterdag kan je bij Canvas ook een dansje doen in Club Canvas. Van 23.00 tot 04.00 u staat er een DJ klaar om je aan het dansen te krijgen.

Volkshotel doet haar naam eer aan, met haar vele functies is het voor iedereen toegankelijk. 

Locatie: Wibautstraat 150
Open: elke dag van de week, tot hoe laat hangt af van de plek in het Volkshotel
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*