West TAPT Festival 21 – 22 sept 2018

Een leuk event voor speciaalbier liefhebbers

West TAPT Festival

Houd je van speciaalbier? Dan is West TAPT Festival (voorheen BierWest) een heel fijn event voor jou! Op vrijdag 21 en zaterdag 22 september vind je in het Rembrandtpark heel veel verschillende brouwerijen. Op een hongerige maag kan een mens natuurlijk niet drinken, daarnaast is er uiteraard ook aan lekker eten gedacht.

 || Brouwerijen line-up ||
– Brewdog (UK)
– Weihestephan (DE)
– Troost
– Jopen
– vandeStreek
– Two Chefs Brewing
– Bird
– Gebrouwen door vrouwen
– Meantime (UK)
– De Eeuwige Jeugd
– The Sisters Brewery
– Kompaan
– Frontaal
– Hoop
– De School
– Oedipus
– Bax
– Cinema Brewers

Tip van Marlies: Koop op tijd een kaartje, vorig jaar was het helemaal uitverkocht!

Wanneer: Vrijdag 21 september van 17.00 – 23.00 uur
Zaterdag 22 september 13:00 – 23:00 uur
Hoeveel: Vrijdag € 7,50 tot € 10,- voor een ticket
Zaterdag € 12,50 tot € 15,- voor een ticket
Locatie: Rembrandtpark
Facebookevent

Ook leuk

Amsterdam Wine Fest 28-30 sept 2018 Op 28, 29 en 30 september verandert de Westergasfabriek om tot paradijs voor wijnliefhebbers. Deze editie van het Amsterdam Wine Fest vieren wij de oo...
Champagne ontbijt 24-30 sept 2018 Begin de dag met een champagne ontbijt, gewoon op kantoor! Als dat geen fijn alcoholisch begin van de dag is, weet ik het ook niet meer. Van maanda...
Wester Wijnproeverij 2 okt 2018 Wester Wijnfabriek De Wester Wijnfabriek is echt een heerlijke spot voor wijnliefhebbers! Op de fijne overzichtelijke kaart staan verschillende stijl...

4 Comments

  • Hi Fatma,

   Schatzoekers Amsterdam schrijft over de leukste events en spots in Amsterdam, kortom wij organiseren zelf geen events. Het beste kan je zelf de organisatie benaderen.

   Succes!

   Mvg, Marlies

 1. Voor een bewoner zoals ik, oudere en wonend vlak aan de rand van het Rembrandtpark, is de muziek de hele dag, en vooral de bassen, nogal moeilijk. Zeker omdat het twee dagen achter elkaar is. Vanavond had ik graag wat rust genomen maar dat is niet mogeijk vanwege het voortdurende gedreun van de bassen.
  Ik kan ook nergens geuidsoverlast melden…
  Kunt U de volgende keer svp rekening houden met ouderen en de bassen in ieder geval niet zo hard zetten..ook al is het misschien binnen de toegestande normen…en svp niet twee dagen achter elkaar. Ik word er gek van. En ik gun iedereen plezier.

  • Hi Barbara,

   Vervelend om te horen! Schatzoekers Amsterdam organiseert zelf geen evenementen, ik beschrijf alleen de leukste op de website. kortom het beste is om de organisatie zelf te benaderen.

   Heel veel succes!

   Mvg,

   Marlies

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*