Wester Wijnfabriek

Wester Wijnfabriek

De Wester Wijnfabriek is echt een heerlijke spot voor wijnliefhebbers! Op de fijne overzichtelijke kaart staan verschillende stijlen wijnen, kortom voor iedereen staat er wel een toppertje op en dat zonder dat je je door pagina’s wijnen moet worstelen. Daarnaast staan er ook altijd een aantal wijnen van de week op een speciaal bord. Vraag hier vooral naar of vraag gewoon advies, want de bediening weet echt waar zij het over hebben.
Naast heerlijke wijnen staan er ook hele fijne hapjes op de borrelkaart. Zo is de charcuterie echt een aanrader. Voor 12,50 heb je echt een mega grote plank met briljant vers gesneden hammen, brood en groente in zuur.

Een andere groot pluspunt aan de Wester Wijnfabriek is de locatie. Je vindt het namelijk op het Westergasterrein. Zeg maar ter hoogte van Pacific. Kortom je zit hier tot in de late uurtjes nog in de zon. Daarnaast kijk je uit op het Westerpark, al met al een fijne plek dus om even tot rust te komen, met een goed glas wijn en een lekker hapje.

Proeverijen

Wester Wijnfabriek organiseert ook regelmatig proeverijen waarbij iedereen gewoon kan aanschuiven. Aan de grote stamtafel op de vide geven sommeliers een mini-wijncursus. Er worden acht wijnen met bijbehorende hapjes geproefd – en na afloop mogen de flessen leeg. Neem een kijkje op de Facebookpagina om te kijken wanneer de volgende proeverij plaatsvindt. Je betaalt voor een proeverij 15,- per persoon, echt een koopje dus!

Locatie: Pazzanistraat 10
Open:
Maandag – donderdag: 16.00 – 00.00 u.
Vrijdag: 16.00 – 01.00 u.
Zaterdag: 14.00 – 01.00 u.
Zondag: 14.00 – 00.00 u.
Facebook 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*