WijnSpijs Wandeling aan ‘t IJ 25 maart 2018

WijnSpijs Wandeling

In maart vindt er weer een nieuwe editie van de WijnSpijs Wandeling plaats. Je raadt het al, tijdens dit evenement wandel je van restaurant naar restaurant in Amsterdam. Bij elk restaurant krijg je een gerechtje met matching wijn. Zodat jij aan het einde van de avond een heerlijke maaltijd compleet hebt.

  1. Tijdens de WijnSpijs Wandeling bezoek je zes steengoede restaurants in Amsterdam in een avond.
  2. Tijdens de WijnSpijs Wandeling krijg de kans om hun signature dish te proeven met een matching wijn.
  3. Tijdens de WijnSpijs Wandeling wandel je tussendoor meteen (oké een gedeelte dan) de calorieën er weer af. 

Restaurants

C Amsterdam
Dit is het restaurant waar pop up koning Michiel van der Eerde eindelijk vastigheid aandurft. C staat voor celsius; de kaart ingedeeld van van -20 tot +200, alles is om je vingers bij af te likken, ook het interieur.

Vergulden Eenhoorn
Deze plek is de verrassing van Amsterdam en we verklappen nog niet te veel. Wél kunnen we vast zeggen dat je hier heerlijk ontspant, met goddelijk eten, uitstekende hartelijke bediening in een vrolijke omgeving.

Bijvangst
Een visrestaurant met een missie! Top! Hier eet je bijvangst! Supervers en heerlijk! Alles op je bordje komt 100% uit de Noordzee en wordt wild gevangen. Het water loopt ons nu al in de mond. 🐟

House of Watt
In de lobby van het oude Casa400 vind je het lekker losse House of Watt, waar eigenlijk alles kan en mag. En daar hoort zeker ook een hapje en wijntje bij. Schuif aan bij Firma Potschaft voor inspiratie!

Weesper
Lekkere, fijne no nonsense plek met heerlijke bar. Geen gezeik. Wél de leukste bediening, goeie happen en een top terras.

East57
Prachtig restaurant met precies de juiste mix design interieur, wereldse gerechten en Amsterdamse vrolijkheid. Hier schuiven we graag aan!

 

Wanneer: zondag 25 maart 2018
Hoeveel: een ticket heb je voor € 55,-
Waar: verschillende restaurants
Website | Facebookevent

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*