Women of West Festival 22 nov 2019

Women of West Festival

Women of West Festival is een sprankelend festival met en voor vrouwen uit Amsterdam-West. Verwacht een dag boordevol muziek, workshops en presentaties. Het doel van het festival is het zichtbaar maken van sterke rolmodellen en het bemoedigen en inspireren van vrouwen in West. Women of West Amsterdam Festival is een initiatief van stadsdeel Amsterdam-West.

Je denkt misschien hoeveel valt er nou in een stadsdeel te beleven. Nou super veel, alleen al de diversiteit aan culturen en het grote aantal krachtige en inspirerende vrouwen die in West te vinden zijn, is heel erg bijzonder. Neem dan ook vooral een kijkje tijdens het Women of West Festival om elkaar te ontmoeten en te inspireren!

Women of West Amsterdam Festival viert de schoonheid, wijsheid en kracht van vrouwen in Amsterdam-West!

Tip van Marlies

De hele dag vinden er veel verschillende, interessante presentaties en workshops plaats. Tuurlijk zijn ze allemaal je aandacht waard, maar als ik moet kiezen zou ik sowieso gaan naar:

Toespraak: Fenna Ulichki. Want zij is niet alleen de initiatiefneemster van het festival maar ook een super inspirerende vrouw.

Experience: Body balance met Marja Verschraagen. Coach en body balance docent Marja Verschraagen laat je met haar balansworkshop ontdekken hoe je meer kracht, flexibiliteit en concentratie kunt ontwikkelen door eenvoudige yogabewegingen en elementen van Tai Chi.

Workshop: Kleding & Branding met Fatima Essahsah. Fatima Essahsah is oprichter van Bureau YAN en Stones Stories, en zet zich in voor jongeren en jong volwassenen die interesse hebben in een carrière in de modebranche. Bereid je voor op een workshop vol tips voor de modebranche en branding van een ervaren ondernemer.

Workshop: Social media marketing met Awura Simpe. Oprichter van Creative Women Collective en Creative Women Agency Awura Simpe deelt haar praktische kennis van social media marketing. Haar workshop zit boordevol tips, tricks en inspiratie over hoe jij je verder kan ontwikkelen op het gebied van social media.

Als je hier blij van wordt, dan wil je deze hotspots en events in Amsterdam vast ook bekijken.

Wanneer: vrijdag 22 nov 2019 van 11:00 – 17:00 uur
Hoeveel: gratis
Waar: Podium Mozaïek, 191 Bos en Lommerweg 191
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*