World Cucumber Day Hendrick’s Gin 15 – 16 juni 2019

World Cucumber Day

Vrijdag 14 juni is het World Cucumber Day! Hendrick’s Gin zou Hendrick’s Gin niet zijn als zij hier niet een leuk evenement bij verzinnen. Zo kun je op zaterdag 15 en zondag 16 juni bij Hangar terecht voor de Grootse Grand Garnisher Onthulling. Dit jaar belooft het een ongewoner, spectaculairder en vooral grootser (en groener!) komkommerfestijn te zijn dan ooit tevoren!

Deze grootste komkommergarneringstruck op aarde transformeert op beide dagen op het strand van Hangar komkommers tot een perfecte, oogstrelende komkommergarnering voor in een heerlijk glas Hendrick’s Gin & Tonic.

Net als vorig jaar betaal je ter ere van World Cucumber Day het eerste glas met de groenste valuta ter wereld. Hendrick’s Gin speelt in op speculaties van komkommereconomen en accepteert twee dagen voor het eerste glas komkommers als geldig betaalmiddel.

De koers van het ‘groene goud’ wordt op dit moment geschat op één Hendrick’s Gin & Tonic.

Good to know: Sta je niet op aanwezig in het event dan sta je helaas niet op de gastenlijst. Dit betekent dat we jou en je komkommer niet toe kunnen laten tot het event. En: maximaal één komkommer per gast inwisselen.

Werd jij hier blij van? Klik dan hier voor nog veel meer leukste food and drink events.

Wanneer: zaterdag 15 en zondag 16 juni van 13.00 – 23.00 u. 2019
Hoeveel: Vergeet je komkommer niet
Waar: Hangar
Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*