World Press Photo EXPO 13 april – 7 juli 2019

De meest indrukwekkende persfoto's

@ John Moore (VS, Getty Images) - Crying Girl on the Border - World Press Photo 2019
@ John Moore (VS, Getty Images) - Crying Girl on the Border

World Press Photo is misschien wel de bekendste reizende foto-expositie. Tijdens de World Press Photo 2019 zie je de meest indrukwekkende persfoto’s van het afgelopen jaar. Ook dit jaar maakt de jury weer een selectie uit verschillende landen en verschillende categorieën.

Zoals gewoonlijk zijn alle ruim 150 bekroonde beelden en video’s te zien, de winnende foto van het jaar en, nu voor het eerst, het verhaal van het jaar.

Het mooie aan World Press Photo 2019 is, dat het weergeeft wat er op dit moment gaande is in de wereld en hoe daar vanuit verschillende perspectieven naar gekeken wordt.

Nieuw dit jaar
De tentoonstelling in De Nieuwe Kerk krijgt een geheel nieuw, museaal ontwerp. Een nieuw element is World Press Photo Originals, waar een selectie van originele, vaak gesigneerde foto’s uit het verleden van World Press Photo gepresenteerd wordt.
Ook de rijke geschiedenis en impact van de stichting World Press Photo krijgen aandacht en bij Photo of the Day kan jij je eigen favoriete foto selecteren. De publieksfavoriet wordt iedere dag getoond.

Datum: zaterdag 13 april t/m zondag 7 juli 2019
ma – zo 10.00 u – 18.00 u.
Gesloten op 19 en 27 april, 4 mei de gehele dag en 5 mei tot 13 uur.
Prijs: Volwassen: € 12,50
CJP: € 10
Museumjaarkaart: gratis
Locatie: Nieuwe Kerk

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*