Yoga in Amsterdam

Yoga in Amsterdam

Yoga in Amsterdam

Als je mij een jaar geleden had verteld dat ik mijn maandagmorgen om 9:00 u sharp, vrijwillig in een yoga studio in Amsterdam door zou brengen, had ik je vriendelijk voor gek verklaard. En toch ben ik op dit moment bezig om mijn best yoga practice in Amsterdam vorm te geven bij verschillende studio’s.

Waarom vraag je je af? Omdat yoga mij een fijn en gezond lijf geeft en zorgt dat ik minder in mijn hoofd zit en dus veel minder stress heb. Klinkt dat yoga toch niet zo verkeerd.

The White door studio

Een van de eerste yoga studio’s in Amsterdam die ik uittestte en meteen ook mijn lievelingsstudio. Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen, die deur is dus gewoon zwart en niet wit. Het interieur – bij de entree – daarentegen weer wel helemaal, om het verwarrender te maken. The White door studio is echt een designer studio, waarbij alles tot in de puntjes toe verzorgd is. Al deze kloppende details en schoonheid zorgt dat je je meteen ontspant en prettig voelt.

De Nieuwe Yogaschool

De nieuwe yogaschool kon uiteraard niet ontbreken aan mijn zoektocht naar de beste yoga studio in Amsterdam. En ik moet zeggen hij stelt niet teleur. De Nieuwe Yogaschool is meer dan alleen een yoga studio. In het midden vind je namelijk het eetcafé HartBiet, waar je kunt genieten van een gezonde en veelal biologische maaltijd, koffie en natuurlijk sapjes. Er is een zonnige tuin en living met huiselijke sfeer. Plus er is een yoga kat! Isabella is een fluffy haarbal die best een kroeltje waardeert.

Movements Yoga

Movements Yoga is de eerste hot yoga studio van Amsterdam. Movements Yoga heeft twee prachtige yoga studio’s zich in een prachtig historisch gebouw. Met bamboe vloeren, spiegelwanden en voorzien van een hydronisch airco systeem die de ruimtes op de juiste temperatuur houden. Niet geheel onbelangrijk, voor alle studenten ligt er een schone yoga mat, een handdoek en een ‘zweetdoekje’ klaar. Daarnaast zijn er kleedkamers, kluisjes en privédouches aanwezig. Plus ik hoorde iets over buitendouches in de bamboe-tuin. Daar is het nu wellicht wat koud voor, maar in de zomer klinkt het goddelijk.

Als je hier blij van wordt, dan wil je deze hotspots en events in Amsterdam vast ook bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*