Zoomeravond in Artis 2019

Zoomeravond in Artis

Het is weer zomer en dat betekent Zoomeravond in Artis! In juni, juli en augustus is Artis elke zaterdag langer open, namelijk tot zonsondergang. Elke zoomeravond vindt er een live optreden plaats. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten zoals workshops te volgen.

Bezoek tijdens de zomermaanden Artis lekker eind van de middag op een zaterdag. Dan kun je namelijk nog even Artis verkennen voordat je een picknickkleedje uitgooit in het gras. Om vervolgens lekker in het gras te hangen en te genieten van live muziek, wat wil een mens nog meer?

Scrol naar beneden voor het programma.

27 juli Pride rondleiding, poppenkast, de ARTIS-hovenier vertelt over planten als medicijn, bokashi maken, kunst met bladeren. En optreden van Benjamin Herman Trio met Ernst Glerum en Sun Mi Hong.
3 augustus Pride rondleiding, kinderyoga, de ARTIS-bioloog vertelt over bloemetjes en bijtjes, macramé plantenhanger knopen, bokashi maken. En met optreden van Ohslo.
10 augustus Poppenkast, de Micropia-microbioloog vertelt over munt, mest en microben, macramé plantenhanger knopen, eetbare tuin maken. Ook een optreden van Sofie Winterson.
17 augustus Poppenkast, de ARTIS hovenier vertelt over eetbare planten, eetbare tuin maken, kunst met bladeren. Daarnaast een optreden van Stephanie Struijk.
24 augustus Kinderyoga, de ARTIS-vrijwilliger vertelt over vleermuisspotten in de stad, bokashi maken, kunst met bladeren. En een optreden van Jeangu Macrooy. Nacht van de Vleermuis: kom zelf vleermuizen spotten met een batdetector.
31 augustus Poppenkast, de ARTIS-astronoom vertelt over wat we dit seizoen eten, macramé plantenhanger knopen, bokashi maken. En  een optreden van Rabasa.

Tip van Marlies: Zoomeravond in Artis is ook hartstikke leuk voor de mini mens onder ons. Dus neem je kids, neefjes, nichtjes of mini vrienden vooral mee.

Meer zomerse activiteiten? Klik dan hier.

Datum: t/m zaterdag 31 augustus 2019 elke zaterdag
Prijs: € 22,- voor een entree kaartje voor Artis
Locatie: Artis

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*